Fy Skäms…

vad jag e dålig på o blogga… :/

Men tiden bara rinner iväg och jag hinner inte göra mkt mer än att ta det lugnt och föröka o förbereda mig på vårt mirakel som ska komma.. Nu e de ju ”bara” ca 7 veckor kvar.. Gick in i v33 i tisdags.. Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen ibland..

Sen e de ju inte mkt som händer här heller för tillfället.. Går mest och väntar och fixar o donar inför allt som komma skall.. :) vi har iaf börjat o gå i föräldragrupp och det är verkligen kul. Känns skönt o kunna prata med andra tjejer om sådant man undrar och funderar över och likaså kunna fråga barnmorskan om saker som man kanske oroar sig för och hur saker och ting går tillväga.. Det är iaf ett härligt gäng och det känns som att vi tjejer har massor och prata om. De kanske inte e lika mkt för killarna, men det är kul o träffa andra par i samma sits..

Har även slutat o jobba.. :) blev en vecka tidigare än ja tänkt mig, men hade massa semesterdagar att ta ut så jag passade på och va lite extra ledig. Kände att min rygg uppskattade det väldigt mycket.. Så nu har ja varit hemma i snart två veckor.. och ännu så länge så känns det ok.. Jag har inte börjat o klättra på väggarna ännu iaf..

Har börjat o träna lite lätt igen då jag känner att kroppen har lite mer energi nu när jag inte jobbar.. Så förra veckan blev det två pass ihop med Andrea och denna veckan har de blivit ett pass ännu så länge iaf.. det är minsann inte så mkt som behövs för att man ska få träningsvärk.. O tur e la det, då de inte blir några tunga pass för tillfället.. men det tar ju där det ska och det e ju det som e huvudsaken… 😉 Får kanske bli ett pass idag med om en timme kanske.. 😉 Lika bra o passa på så länge det går..

För nu börjar de ju och bli väldigt trångt o klumpigt i magen och ja känner mig inte alls smidig längre när ja ska röra mig.. Haha.. Känner mig som en vandrande valross just nu.. men en lycklig sådan.. hehe…

Bjuder på lite bilder som e tagna den senaste tiden.. Magen har inte växt så himla mkt de senaste två veckorna men jag har en känsla av att den kanske kommer o få ett ryck igen i slutet av gravidliteten..

Magbild från i tisdags 15/5…

Lite bebiskläder som jag nu tvättat och är färdiga att användas.. :)

Världens gulligaste strumpor enligt mig… :)

Rocky har hittat sin favoritplats på min mage.. :) tur han inte e så stor så han får plats.. 😉

Hepp, nu ska jag in o bråka med mannen lite och sen se om ja kan ta mig till gymmet och köra ett lätt pass..

På återseende…